به دلیل خلوص بالای PROFHILO و عدم وجود مواد افزودنی، این درمان ایمنی بیشتری نسبت به سایر روشها دارد و در نتیجه عوارض جانبی تورم و کبودی را کاهش میدهد. پس از درمان با PROFHILO نیازی به استراحت نیست و به بیماران این امکان را میدهد تا بلافاصله پس از درمان به کار و فعالیتهای روزانه خود ادامه دهند.
این تکنیک منحصر به فرد تنها با حداکثر 10 نقطه کوچک امکان انجام یک روش ایمن و مؤثر با حداقل درد را فراهم میکند. درمان با پروفایلو بین 5-10 دقیقه طول میکشد.
روشی تضمینی
نتایج قابل مشاهده تنها پس از 1 ماه پدیدار شده و مدت زمان ماندگاری آن زیاد است.
مزایای بوتاکس
بوتاکس از مزایای بسیاری برخوردار است و علاوه بر مزایای پوستی بر روی سایر نقاط بدن هم تأثیر میگذارد؛ بنابراین در قسمت زیر به مهمترین آنها اشاره خواهیم کرد.
تفاوت پروفایلو و بوتاکس
از آن جایی که مکانیسم اثر بین پروفیلو و بوتاکس بسیار متفاوت است، تشخیص اینکه کدام درمان برای شما مناسبتر است، دشوار نیست.
در اینجا خلاصهای از این 2 درمان آورده شده است.
آیا پروفایلو و بوتاکس را میتوان ترکیب کرد؟
از آنجایی که این دو روش نواحی مختلف پوست و همچنین قسمتهای مختلف صورت را تحت درمان قرار میدهند؛ گاهی اوقات بهترین نتیجه زمانی حاصل میشود که از هر دوش روش بهرهگیری شود. از آن جایی که بوتاکس در درمان خطوط چهره (مثل بوتاکس خط اخم، بوتاکس خط لبخند و ...) مؤثرتر است؛ میتوان از آن برای صاف کردن خطوط پیشانی و پای چشم از آن استفاده کرد، در حالی که پروفیلو را میتوان به طور همزمان با هدف رفع شلی پوست انجام داد.
کلام آخر
اگرچه این روزها روشهای بسیاری روی کار آمدهاند تا جوانی و شادابی پوست و چهرهتان را به شما بازگردانند؛ اما دو روش ذکر شده در قسمت بالا را میتوان جزء بهترین راهها برای چنین اهدافی در نظر گرفت.
گفتنی است که بوتاکس و پروفیلو هر دو جزء درمانهای مورد تأیید FDA هستند و نتایج آنها به صورت کاملاً تضمینی میباشد. توصیه میشود که پیش از اقدام بهتر است با گرفتن وقت مشاوره حضوری از یک پزشک باتجربه مطمئن شوید که کدام روشهای درمانی بهترین نتایج را برایتان به همراه خواهد داشت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت